Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

Zaterdag 19 november: Expositie KunstQuadrant in Garenspinnerij. Kom je ook?

Van 10 oktober tot en met 11 november hebben de kinderen, op onze 33 locaties in Gouda, Bodegraven, Waarder en Waddinxveen, kennis gemaakt met kunst en cultuur.
Op deze pagina lichten wij vast een tipje van de sluier op van het resultaat van ‘KunstQuadrant’. De eindresultaten zie je in Cultuurhuis Garenspinnerij op 19 november!

Diverse workshops
Kunstpuntgouda leverde een divers aanbod aan workshops van muziek tot schilderen in het thema ‘Diep in de zee, Hoog in de lucht’. De hele maand werkten de kinderen op de buitenschoolse opvang, peutergroepen en kinderdagverblijven aan een mooi eindresultaat.

Tentoonstelling
Op zaterdag 19 november tussen 14.00 en 16.00 uur worden de kunstwerken en voorstellingen getoond aan ouders en andere belangstellenden in Cultuurhuis Garenspinnerij. De kunstwerken kunnen voor een klein bedrag gekocht worden.

Goed doel
De opbrengst van de kunstwerken wordt geschonken aan de Speelgoedbank Gouda. Voor dit doel is gekozen omdat spelen voor ieder kind ontzettend belangrijk is. Zo helpen de kinderen van Quadrant andere kinderen om dit mogelijk te maken. Komt u ook langs?

Een paar kijkjes in de keukens

Bso de Kolibrie (Goverwelle):

Bso Westervriend (Korte Akkeren):

Bso de Kiekendief (Goverwelle):            Bso de Kaketoe (Gouda Noord): Peutergroep Pino (Korte Akkeren):
img_0300 img_0296Het gezonken schip peutergroep PinoToneelles
Bso Westervriend (Korte Akkeren):
westervriend1 westervriend2