Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

Opleidingen

BBL-opleiding

Altijd al in de kinderopvang willen werken, maar nog niet in het bezit van het juiste diploma? Regelmatig hebben wij BBL vacatures zodat jij je om kunt laten scholen. Jij mag zelf de school uitkiezen waar je de opleiding Pedagogisch medewerker niveau 3 of 4 wilt gaan volgen en wij betalen deze opleiding voor je. Tevens bieden wij je gelijk een betaalde baan aan als pedagogisch medewerker in opleiding zodat  jij kan leren en werken tegelijk! Kijk bij onze vacatures voor het actuele aanbod van leer – werkplekken. Solliciteren voor een BBL traject is altijd mogelijk, stuur je open sollicitatie naar sollicitatie@quadrantkindercentra.nl.

Stage

Een goede opleidingsperiode in de praktijk, draagt bij tot kwaliteit van pedagogisch medewerkers in de kinderopvang. Quadrant vindt dat zij hier een verantwoordelijkheid in heeft. Wij hebben daarom een officiële erkenning als leerbedrijf en bieden stagemogelijkheden voor opleidingen waarmee je in de kinderopvang mag werken. Bij ons kan je meerdere jaren aansluitend stage lopen op diverse locaties en met verschillende doelgroepen zodat je kennis opdoet met alle aspecten van het Pedagogische werkveld.

Voor nu hebben wij geen BOL plekken, maar ontvangen we wel graag al reacties voor het schooljaar 2023-2024. Stuur je motivatie naar stage@quadrantkindercentra.nl.

Aanvullend bewijs bij een verouderd diploma

Wil jij aan de slag in de kinderopvang maar kwalificeert jouw diploma niet meer? Of heb je vroeger in de kinderopvang gewerkt, maar is dat alweer een tijd geleden? Met een verkorte training van 6 maanden die wij voor je betalen, kan je direct bij ons aan de slag. Wij bieden je meteen een betaalde baan als Pedagogisch medewerker in ontwikkeling. Na het afronden van deze training kan je aan de slag als een volwaardige pedagogisch medewerker. Interesse? mail ons dan naar sollicitatie@quadrantkindercentra.nl.

Diplomacheck

Wil je weten of je met jouw diploma mag werken bij de kinderopvang? Kijk dan het filmpje hieronder en doe de diplomacheck. Heb je nog geen diploma maar doe je een sociale studie op minimaal HBO niveau en heb je minimaal 50% behaald van je totale studiepunten? Dan mag je ook al aan de slag in de kinderopvang!

 

 • Leren van een professional
 • Gezellige werksfeer
 • Goede begeleiding
 • Werken met de liefste kinderen
 • Plaats Gouda en omstreken
 • Uren uren in overleg
 • Vanaf Vraag naar de mogelijkheden
 • Opleiding MBO niveau 3 of 4

Direct Solliciteren

Stuur je motivatie en CV in een Word of PDF bestand naar sollicitatie@quadrantkindercentra.nl.

Solliciteer direct

Deel deze vacature!

 • Facebook
 • Linkedin
 • Mail

Ook werken bij Quadrant? Bekijk hier alle vacatures