Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

Thema-avond Peutermanieren CJG

CJGNog plekken vrij bij CJG cursus ‘Peuter Manieren’

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Gouda organiseert een themabijeenkomst  ‘Peuter Manieren ’ voor ouders met kinderen van 1 ½ tot 4 jaar. Voor de cursus die op 14 mei  van start gaat zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Ongelofelijk lief, maar soms ook…lastig

Vanaf de leeftijd van anderhalf jaar maakt een kind een enorme ontwikkeling door. Je kind is in de peuterfase aangekomen en gaat de wereld verkennen. Niet alleen de wereld, maar ook zijn eigen willetje. ‘Nee’ wordt een favoriet woord. Deze leuke en belangrijke fase in het leven van je kind is voor jou als ouder niet altijd even gemakkelijk. Om je te ondersteunen bij het opvoeden van je peuter biedt het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) de themabijeenkomst ‘Peutermanieren’ aan.

Wat kun je wel en niet van je peuter verwachten?

krijgt je informatie over de drie ontwikkelingsgebieden van een peuter: lichamelijke ontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling en verstandelijke ontwikkeling. Daarna wordt een aantal opvoedingssituaties op een interactieve manier besproken. Ook heb je de mogelijkheid om zelf een situatie in te brengen.

Waar en wanneer?

Peuter Manieren  is bedoeld voor ouders en verzorgers van kinderen in de leeftijd van 1½ tot 4 jaar en bestaat uit een bijeenkomst van twee uur.

Start in CJG Gouda (Thorbeckelaan 5, Gouda) op woensdag 14 mei  van 19.30 tot 21.30 uur.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden voor deze of voor andere CJG-opvoedcursussen, kijk dan op www.cjgcursus.nl

Het CJG biedt verschillende opvoedcursussen en themabijeenkomsten voor ouders met kinderen tussen 0-19 jaar. Het gehele cursusaanbod vindt u op www.cjgcursus.nl. 

Meer informatie
www.cjgcursus.nl
info@cjgcursus.nl
088 254 23 84