Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

Wat kost de opvang van mijn kind? Bereken!

Tarieven 2017

In voorbereiding op 2017 hebben we onze tarieven opnieuw berekend. De uurprijs zal gemiddeld stijgen met 2,3%. Deze stijging wordt voornamelijk veroorzaakt door de verhoging van de kosten waarmee ook wij geconfronteerd worden (CAO-ontwikkeling en inflatie).

Waarschijnlijk goedkoper uit in 2017
De Rijksoverheid heeft besloten om de vergoeding aan ouders in de vorm van kinderopvangtoeslag met 4,2% te verhogen. Dit compenseert onze tariefstijging ruimschoots.

Rekentool
Wij hebben een rekenmodule ontwikkeld die inzicht geeft in jouw (netto)kosten voor kinderopvang bij Quadrant. Via deze rekenmodule kun je ook het verschil in kosten zien tussen 2016 en 2017. Aan deze kosten kunnen geen rechten ontleend worden. Voor definitieve berekening verwijzen wij je door naar de site van de Belastingdienst.

Tarieven 2017 per opvangsoort

Wat krijg je voor deze prijs?
Wij bieden zoveel mogelijk een all-in pakket, zodat ouders weinig met/aan hun kind hoeven mee te geven. Wel zo makkelijk! Pampers, vers fruit, broodmaaltijden, drinken, tussendoortjes, (nagenoeg alle) georganiseerde activiteiten, sport en uitjes zijn in de prijs inbegrepen.

Voor baby’s hebben wij Nutrilon of Friso. Voor peuters eventueel opvolgmelk van dezelfde merken.

Flexibele dagopvang
Heb je wisselende diensten of heb je alle schoolvakanties vrij? Dan hebben wij aangepaste opvangmogelijkheden zoals Qflexibel en Dagopvang tijdens schoolweken.

Algemene voorwaarden
kinderdagverblijf (peutergroep) en buitenschoolse opvang
Peuterspeelzaalwerk

Welkom
Nieuwe klanten ontvangen van ons een boekje waarin wij vertellen over wie wij zijn en praktische zaken. Op deze pagina plaatsen wij de laatste versie met de meest actuele informatie. Wil je alvast een kijkje hierin nemen?: welkomboekje januari 2017

Wat kost de opvang van mijn kind? Bereken!