Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896
Quadrant ouderapp

Altijd op de hoogte van
de belevenissen van jouw kind

Quadrant ouderapp

Komend jaar staat in het teken van het digitaliseren en optimaliseren van de communicatie met ouders. Met de Quadrant ouderapp kijk je mee met de belevenissen van jouw kind op de opvang. Zo kun je foto’s bekijken en berichtjes van de groep lezen, maar ook de verzorging van jouw baby volgen of zien wat voor leuke activiteiten je kind doet.

Ben je klant van Quadrant Kindercentra, dan kun je de ouderapp downloaden op je tablet of telefoon. De app is niet exact gelijk aan de desktopversie (pc of laptop) van uw account. Deze app is handig om, zonder in te hoeven loggen, uw nieuwsberichten en bijlagen te lezen, tijdlijnitems te zien van de locatie van je kind en je kind af te melden (klik op de foto). Ook kun je de documenten inzien.

Inloggen op ‘ Mijn Quadrant’ op pc of laptop biedt uitgebreidere mogelijkheden zoals foto’s downloaden, tijdlijnboekje maken, gegevens of contract wijzigen. De app blijft in ontwikkeling, mogelijk worden deze opties later toegevoegd.

De app is nog niet op al onze locaties in gebruik. Hier wordt de komende maanden hard aan gewerkt. Zodra jouw locatie over gaat, ontvang je hiervan bericht.

  • Stuur een kort bericht naar de medewerkers
  • Inzage in de opvang die je (extra) hebt aangevraagd
  • Meld de afwezigheid van je kind
  • Facturen en andere documenten op één plek bewaard
  • Volg de activiteiten van jouw kind
  • Bekijk foto’s van de leuke momenten

Nu te downloaden via de App Store of Play Store!

Gebruik de volgende pin-code bij het inloggen: 4369