Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

Opening Park Triangel

Het was en is natuurlijk nog even zoeken met elkaar naar goede looproutes en haal- en brengafspraken waarbij we de maatregelen volgen,  maar in afstemming met de scholen hebben we goede afspraken kunnen maken.

Het was fijn om te zien hoe snel de kinderen gewend en op hun gemak waren. In de nieuwe KDV-groepen maar ook de peuters van het oude Hummelhonk en Dikkie Dik. De rust die de inrichting, indeling en kleur van het gebouw uitstraalt helpt daar zeker bij!

De pedagogisch medewerkers hebben de afgelopen weken allemaal zo hard gewerkt om alles klaar te maken voor de opening! Inpakken, verhuizen, inrichten, nieuwe materialen bestellen, afstemmen met je (nieuwe) collega’s. Daar hebben we grote waardering voor.

We zijn ook heel  blij met de huiselijk ingerichte BSO-ruimte in het midden van de school. Met sfeer, rust, maar ook uitdaging en vele hoeken om alleen, met z’n tweeën of een klein groepje te spelen. Net als de leerpleinen van de scholen die we gebruiken met de BSO kinderen. Het is op het moment nog wel even zoeken en veel regelen nu de kinderen bijna allemaal op andere dagen naar de BSO komen, maar daar merken de kinderen gelukkig helemaal niets van. De schoolpleinen zijn heerlijk om te spelen met de nieuwe speeltoestellen.

Goed ook om te merken hoe we ook dat laatste stuk van verhuizing en inrichting met elkaar hebben gedaan: de Dick Brunaschool, basisschool TOV en wij. Elkaar bijstaan waar nodig, steeds blijven afstemmen en gezamenlijke afspraken maken.