Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

Vakantieopvang

Tijdens de schoolvakanties kunnen kinderen (4-13 jaar) gebruikmaken van onze vakantieopvang.
Actief, leuk én gezellig vakantie vieren!

In de vakantieplanning lees je wat er op het programma staat en op welke locatie de kinderen verwacht worden. Deze komt twee weken voor aanvang van de vakantie online.

Vakantieopvang aanvragen?
Je kunt alleen een vakantiecontract afsluiten als je ook een bso-contract hebt. Je sluit minimaal 5 weken voor een schoolvakantie het vakantiecontract af. Na 1 maart 2023 is afsluiten van een vakantiecontract voor kalenderjaar 2023 niet meer mogelijk. Je kunt nog wel vakantieopvang voor de zomer-, herfst- en kerstvakantie aanvragen in het ouderportaal.

Wil je meer informatie over vakantieopvang of het vakantiecontract, neem dan contact op met onze afdeling klantenservice: klik op onderstaande button ‘neem contact met mij op’. Dit doen wij dan zo spoedig mogelijk. Je kunt ons uiteraard ook zelf bellen: 0182 689 896 of mailen: info@quadrantkindercentra.nl.

Activiteiten
Wij denken goed na over de activiteiten in de vakanties. Om aan te sluiten bij de interesses van alle kinderen, maken we gebruik van een meervoudige intelligentie theorie (van psycholoog Howard Gardner). Elke intelligentie wordt uitgedrukt in een ‘KNAP’. Ook deze vakantie staan de KNAP’s weer in het programma.
Meer weten? Klik hier
.

Tijdens de reguliere schoolvakanties, zoals gepubliceerd op de site van de rijksoverheid voor regio Midden, kunnen kinderen (4-13 jaar) gebruikmaken van onze vakantieopvang. Met vrije tijd als uitgangspunt kunnen kinderen meedoen met activiteiten en uitstapjes. Van toneelspelen tot natuurworkshops – we maken regelmatig gebruik van enthousiaste deskundigen van buitenaf.

Planning meivakantie
Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei is het meivakantie. Het thema voor deze vakantie is ‘Duurzaamheid’. Wat is dat precies? Hoe kunnen wij duurzamer zijn? En waarvoor doen we dat eigenlijk? Mooie, actuele vragen waar we tijdens de meivakantie onderzoek naar gaan doen. Op een leuke, speelse manier met creatieve, avontuurlijke activiteiten!

Als je kind tijdens de vakantie naar de bso gaat, kun je in de vakantieplanning van de regio lezen op welke bso-locatie die dag opvang is en wat er op het programma staat. Deze brief staat twee weken voor aanvang van de vakantie op onze site.

neem contact met mij op

Wil jouw kind ook samen delen,
spelen, leren en ontdekken?

Schrijf jouw kind direct in!