Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

Vakantieopvang

Tijdens de schoolvakanties kunnen kinderen (4-13 jaar) gebruikmaken van onze vakantieopvang.
Actief, leuk én gezellig vakantie vieren!

Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 oktober is het herfstvakantie. Het thema voor deze vakantie is ‘Het Wilde Westen’. Terug in de tijd van de cowboys en indianen! We bouwen een ranch en gaan avontuurlijke spellen doen. Op naar een (ont)spannende herfstvakantie.

Wij denken goed na over de activiteiten in de vakanties. Om aan te sluiten bij de interesses van alle kinderen, maken we gebruik van een meervoudige intelligentie theorie (van psycholoog Howard Gardner). Elke intelligentie wordt uitgedrukt in een ‘KNAP’. Ook deze vakantie staan de KNAP’s weer in het programma.
Meer weten? Klik hier
.

Vanaf maandag 5 oktober staan de vakantieplanning en de samenvoeglocaties hieronder:

Bso’s de Kolibrie, de Kiekendief & Villa Kakelbont

Bso’s Westervriend & Ontdekkingsreizigers

Bso’s Speelkwartier, de Karekiet, Avonturiers & Kameleon

Bso’s Juul, de Kaketoe & de Kwikstaart

Bso’s Sportpunt, Park Triangel, Theo Thijssen & Groenoord

Bso Koningskwartier

Tijdens de reguliere schoolvakanties, zoals gepubliceerd op de site van de rijksoverheid voor regio Midden, kunnen kinderen (4-13 jaar) gebruikmaken van onze vakantieopvang. Met vrije tijd als uitgangspunt kunnen kinderen meedoen met activiteiten en uitstapjes. Van toneelspelen tot natuurworkshops – we maken regelmatig gebruik van enthousiaste deskundigen van buitenaf.

Het is ook mogelijk om bij Quadrant alléén een vakantiecontract af te nemen
Wij bieden hiervoor een uniek op maat vakantiecontract. De vakantieopvang bieden wij los van de reguliere opvang aan. Zo betaal je niet onnodig voor opvang, als je kind er geen gebruik van maakt! Je hebt zelf de keuze in het aantal vakantieweken (minimaal 3 weken).

Vakantieopvang regelen
Tijdens vakanties zijn de openingstijden van 7.30 tot 18.30 uur. Wanneer je een vakantiecontract wilt afsluiten, vul dan ons vakantieplanningsformulier in. Wil je meer informatie over vakantieopvang of het vakantiecontract, neem dan contact op met onze afdeling planning & plaatsing: klik op onderstaande button ‘neem contact met mij op’. Dit doen wij dan zo spoedig mogelijk. Je kunt ons uiteraard ook zelf bellen: 0182 689 896 of mailen: info@quadrantkindercentra.nl.

Als je kind tijdens de vakantie naar de bso gaat, kun je in de vakantieplanning van de regio lezen op welke bso-locatie die dag opvang is en wat er op het programma staat. Deze brief staat twee weken voor aanvang van de vakantie op onze site.

neem contact met mij op

Wil jouw kind ook samen delen,
spelen, leren en ontdekken?

Schrijf jouw kind direct in!