Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

Wat kost de opvang van mijn kind? Bereken!

Tarieven

Rekentool
Om inzicht te geven in jouw(netto)kosten voor kinderopvang bij Quadrant, hebben wij een rekenmodule ontwikkeld. Aan deze kosten kunnen geen rechten ontleend worden. Voor definitieve berekening verwijzen wij je door naar de site van de Belastingdienst.

Tarieven 2023 per opvangsoort

Wil je de prijzen van 2022, klik dan hier.

Wat krijg je voor deze prijs?
Wij bieden zoveel mogelijk een all-in pakket, zodat ouders weinig met/aan hun kind hoeven mee te geven. Wel zo makkelijk! Pampers, vers fruit, broodmaaltijden, drinken, tussendoortjes, (nagenoeg alle) georganiseerde activiteiten, sport en uitjes zijn in de prijs inbegrepen.

Voor baby’s hebben wij Nutrilon of Friso. Voor peuters eventueel opvolgmelk van dezelfde merken.

Flexibele dagopvang
Heb je wisselende diensten of heb je alle schoolvakanties vrij? Dan hebben wij aangepaste opvangmogelijkheden zoals Qflexibel en Dagopvang tijdens schoolweken.

Algemene voorwaarden
Lees hier de algemene voorwaarden van de branche die ook op ons van toepassing zijn.

Welkom
Nieuwe klanten ontvangen van ons een boekje waarin wij vertellen over wie wij zijn en praktische zaken. Op deze pagina plaatsen wij de laatste versie met de meest actuele informatie. Wil je alvast een kijkje hierin nemen?:

 

Kinderopvangtoeslag aanvragen
Als je gebruikmaakt van kinderopvang, kun je in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag.

Hoe vraag je dit aan? Download gratis de toolkit via de website van BOinK in 4 talen; Nederlands, Engels, Pools en Arabisch.

De toolkit Uitleg Kinderopvangtoeslag bestaat uit 3 onderdelen:

  • Een app met eenvoudige uitleg over kinderopvangtoeslag, een handleiding hoe je kinderopvangtoeslag kunt aanvragen en hoe je een verandering in je situatie, die gevolgen heeft voor je kinderopvangtoeslag, middels een wijziging kunt doorgeven aan Toeslagen.
  • Een informatiebrief met uitleg over wat kinderopvangtoeslag is, wie er recht op heeft en welke voorwaarden er zijn.
  • Een checklist die helpt om alle informatie en documenten die nodig zijn te verzamelen voor het aanvragen of wijzigen van kinderopvangtoeslag

Zie voor meer informatie de website van BOinK.

Wat kost de opvang van mijn kind? Bereken!