Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896
Wat zit er in mijn buurt?

Kinderdagverblijven

Als ouder wil je het allerbeste voor je kind. Waar je kind ook is, je wilt zeker weten dat je kind in goede handen is. Ook wij willen het allerbeste voor kinderen.

Ouders vinden bij ons flexibiliteit in de opvang. Naast Dagopvang Totaal (reguliere dagopvang: 1 of meer vaste dagen per week), bieden we ook Dagopvang Schoolweken (alleen opvang tijdens schoolweken, niet in vakanties) en Qflexibel (opvang op dagen/uren waarop jij het nodig hebt).

Wij bieden kwaliteit in de begeleiding en de ontwikkeling van kinderen. Wij hebben aandacht voor het kind en bieden een goede, deskundige zorg, zodat je als (werkende) ouder vertrouwen kunt hebben in de opvang van je kind.

Kinderen kijken graag naar elkaar. Ze doen elkaar na, leren van elkaar, trekken zich op aan de ander en spelen graag in elkaars nabijheid. Ook hele jonge kinderen.

Op onze kindercentra voor dagopvang hebben we groepen voor 0-2 jaar, 0-4 jaar en 2-4 jaar. We doen graag dingen samen, leren van elkaar en beleven vooral veel plezier met elkaar, hoe oud je ook bent.

Onze pedagogisch medewerkers bieden de kinderen handvatten aan om een kind te laten ontdekken wat het al kan.

Wil jouw kind ook samen delen,
spelen, leren en ontdekken?

Schrijf jouw kind direct in!