Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

Nieuws

Nieuwe bestuurder Quadrant

Per 1 september 2022 treedt Dirk-Peter van ’t Sant af als bestuurder van Quadrant Kindercentra. Na ruim 11 jaar gaat hij zijn koers verleggen en met open mind op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dirk-Peter heeft veel voor Quadrant betekend en laat een bloeiende organisatie achter. De Raad van Toezicht… Lees verder »


Noodopvang aanvragen bso 20 december tot en met 7 januari

Noodopvang aanvragen bso 20 december tot en met 7 januari

Beste ouders, verzorgers, De buitenschoolse opvang is van maandag 20 december tot en met 7 januari dicht. Dat betreft kinderen van 4 – 12 jaar. Kinderopvang voor kinderen van 0 – 4 jaar blijft open. Voor deze kinderen wijzigt er niets. Noodopvang voor bso Noodopvang voor kinderen waarin 1 of… Lees verder »


Informatie opvang en coronamaatregelen 21 december

Informatie opvang en coronamaatregelen 21 december

De buitenschoolse opvang is tot en met 7 januari dicht. Dat betreft kinderen van 4 – 12 jaar. Kinderopvang voor kinderen van 0 – 4 jaar blijft open. Voor deze kinderen wijzigt er niets. Noodopvang voor bso Noodopvang voor kinderen waarin 1 of beide ouders werken in een cruciale beroepsgroep is beschikbaar…. Lees verder »


Beslisboom: wanneer mag mijn kind wel/niet naar de opvang?

Beslisboom: wanneer mag mijn kind wel/niet naar de opvang?

Heeft iemand binnen je huishouden klachten die gerelateerd zijn aan corona? Dan is de vraag: thuisblijven of niet? Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden, zijn twee beslisbomen ontwikkeld: Beslisboom 0 jaar t/m groep 8 Beslisboom 12+


Zoek jij een actieve, creatieve of sportieve baan? Klik hier!

Bijbaan naast je studie, werken wanneer jij wilt met enthousiaste collega’s en leuke kinderen… Zet jouw talent in en kom bij ons werken!