Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

Nieuws

Nieuw kinderdagverblijf in Bodegraven: kindcentrum Broekvelden

Nieuw kinderdagverblijf in Bodegraven: kindcentrum Broekvelden

Na de zomervakantie (half oktober) kunnen ook de allerkleinste kinderen bij ons terecht in Bodegraven. Naast buitenschoolse opvang (bso Kameleon), starten we samen met de Goede Herderschool kindcentrum Broekvelden. Interesse? Schrijf je nu in!    


Klantenservice tussen 10 en 14 uur telefonisch niet bereikbaar

In verband met een afdelingsoverleg is het kantoor vandaag (17 december) telefonisch niet bereikbaar tussen 10 en 14 uur. De locaties zijn wel gewoon bereikbaar. Een e-mail sturen naar info@quadrantkindercentra.nl kan altijd, maar worden ook pas na 14 uur weer gelezen en beantwoord.


Opening kinderdagopvang Westergouwe

Opening kinderdagopvang Westergouwe

Kindcentrum De Ontdekkingsreizigers in de nieuwbouwwijk Westergouwe is meer dan alleen een school. Naast onderwijs wordt er ook kinderopvang aangeboden. Buitenschoolse opvang en een peutergroep is al aanwezig. Vanaf nu kunnen ook kinderen van 0 tot 4 jaar terecht op de kinderdagopvang. De leeftijdsopbouw in het kindcentrum is daarmee compleet…. Lees verder »


Opnieuw inloggen ouderportaal na update? Pincode = 4369

In het weekend vanaf 8 februari 17.00 uur heeft Flexkids een update gepland voor het ouderportaal en daarmee ook de ouderapp. Het kan zijn dat je opnieuw moet inloggen. Weet je je wachtwoord niet meer? Klik dan op wachtwoord vergeten. Je krijgt dan een mail toegestuurd met een link waarmee… Lees verder »


Wil jij leren én werken bij Quadrant? Dat kan! Klik hier voor meer info

Wil jij leren én werken bij Quadrant? Dat kan! Klik hier voor meer info

Je wilt graag met kinderen werken, maar heb de opleiding (nog) niet? Geen probleem. Wij betalen je opleiding en je krijgt een 12-uurs contract. Meer weten? Klik op onderstaande link. Leren én werken bij Quadrant: BBL-leerplek


Sluiting speelotheken

Helaas hebben we moeten besluiten om per 1 december 2017 onze speelotheken te sluiten.  De redenen voor dit besluit zijn onder andere het wegvallen van de subsidie per 2018 en het dalende aantal leden en vrijwilligers. De afgelopen periode is door de vrijwilligers en Quadrant alles ingezet om extra leden… Lees verder »Wij zoeken nieuwe collega’s & stagiairs!

Wij zoeken nieuwe collega’s & stagiairs!

Quadrant is regelmatig op zoek naar nieuwe vlotte, creatieve, betrokken pedagogisch medewerkers. Ken jij of ben jij op zoek naar een baan in de kinderopvang? Hou dan onze website in de gaten: http://www.quadrantkindercentra.nl/over-ons/vacatures/ Wil je het vak leren? Solliciteer dan bij ons op een stageplaats!


Sluiting bso’s: meubilair naar goed doel

Met ingang van 9 juli nemen we helaas afscheid van 5 bso’s, omdat schoolbestuur de Groeiling de huur van deze bso’s heeft opgezegd.  Het gaat om de Buren en de Krullevaar in Goverwelle, de Kanjers en de Kwartel in Plaswijck en de Bijenboom in Gouda Noord. Wij wensen de kinderen… Lees verder »


Twee nieuwe peutergroepen

Na de meivakantie openen wij twee nieuwe peutergroepen: Speelkwartier in Bloemendaal op de Plaswijckschool én Vogelnest op basisschool ’t Vogelnest in Bodegraven.