Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

Nieuws

Locaties Kinderopvang Humanitas Waddinxveen naar Quadrant Kindercentra

Locaties Kinderopvang Humanitas Waddinxveen naar Quadrant Kindercentra

Stichting Kinderopvang Humanitas heeft besloten om vijf locaties in Waddinxveen over te dragen aan Stichting Quadrant Kindercentra. Veranderingen in samenwerking met scholen en schoolbesturen zijn hier de oorzaak van.  Pepijn Djelân, regiodirecteur van Kinderopvang Humanitas zegt: “Scholen in Waddinxveen gaan intensiever samenwerken met kinderopvang en hebben een voorkeur uitgesproken voor… Lees verder »


Wil jij leren én werken bij Quadrant? Dat kan! Klik hier voor meer info

Wil jij leren én werken bij Quadrant? Dat kan! Klik hier voor meer info

Je wilt graag met kinderen werken, maar heb de opleiding (nog) niet? Geen probleem. Wij betalen je opleiding en je krijgt een 12-uurs contract. Meer weten? Klik op onderstaande link. Leren én werken bij Quadrant: BBL-leerplek


Sluiting speelotheken

Helaas hebben we moeten besluiten om per 1 december 2017 onze speelotheken te sluiten.  De redenen voor dit besluit zijn onder andere het wegvallen van de subsidie per 2018 en het dalende aantal leden en vrijwilligers. De afgelopen periode is door de vrijwilligers en Quadrant alles ingezet om extra leden… Lees verder »Wij zoeken nieuwe collega’s & stagiairs!

Wij zoeken nieuwe collega’s & stagiairs!

Quadrant is regelmatig op zoek naar nieuwe vlotte, creatieve, betrokken pedagogisch medewerkers. Ken jij of ben jij op zoek naar een baan in de kinderopvang? Hou dan onze website in de gaten: http://www.quadrantkindercentra.nl/over-ons/vacatures/ Wil je het vak leren? Solliciteer dan bij ons op een stageplaats!


Zaterdag 19 november: Expositie KunstQuadrant in Garenspinnerij. Kom je ook?

Van 10 oktober tot en met 11 november hebben de kinderen, op onze 33 locaties in Gouda, Bodegraven, Waarder en Waddinxveen, kennis gemaakt met kunst en cultuur. Op deze pagina lichten wij vast een tipje van de sluier op van het resultaat van ‘KunstQuadrant’. De eindresultaten zie je in Cultuurhuis Garenspinnerij op… Lees verder »


Sluiting bso’s: meubilair naar goed doel

Met ingang van 9 juli nemen we helaas afscheid van 5 bso’s, omdat schoolbestuur de Groeiling de huur van deze bso’s heeft opgezegd.  Het gaat om de Buren en de Krullevaar in Goverwelle, de Kanjers en de Kwartel in Plaswijck en de Bijenboom in Gouda Noord. Wij wensen de kinderen… Lees verder »


Twee nieuwe peutergroepen

Na de meivakantie openen wij twee nieuwe peutergroepen: Speelkwartier in Bloemendaal op de Plaswijckschool én Vogelnest op basisschool ’t Vogelnest in Bodegraven.


Quadrant op de ijsbaan!

Quadrant op de ijsbaan!

Woensdag 16 december is de ijsbaan weer geopend! De baan is open tot en met 10 januari, maar ga snel want dan krijg je een warme muts van Quadrant cadeau. Helaas heeft onze pinguïn vertraging… vanaf volgende week komt ook hij kinderen weer ondersteunen. Wij wensen iedereen veel schaatsplezier!


Foto’s afgelopen Modderdag

  De meeste locaties van Quadrant deden weer mee aan nationale ModderDag. Op maandag 29 juni (en soms de hele week!), konden de kinderen van Quadrant zich lekker uitleven met zand, water en aarde. Dat betekende in vele gevallen: lekker vies worden in de modder! Hier de foto’s: De gedachte… Lees verder »