Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

Nieuws

Zoek jij een veelzijdige HR-startersfunctie?

Wie weet hebben wij wel dé baan voor jou! In verband met groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die onze HR-afdeling komt ondersteunen en versterken. Je wordt intern opgeleid als allround HR-medewerker en je ondersteunt je collega’s met uiteenlopende taken. Dit kan variëren van het opstellen van… Lees verder »


Zoek jij een actieve, creatieve of sportieve baan? Klik hier!

Bijbaan naast je studie, werken wanneer jij wilt met enthousiaste collega’s en leuke kinderen… Zet jouw talent in en kom bij ons werken!


Informatie i.v.m. coronavirus 13 april

Informatie i.v.m. coronavirus 13 april

Telefonische bereikbaarheid (9.00 – 16.30 uur) Op dit moment zijn wij op het algemene telefoonnummer minder goed bereikbaar dan normaal. Wij vragen je ons een mail te sturen, zodat onze medewerkers vanuit huis contact met je op kunnen nemen. Richtlijnen en vragen De meeste actuele richtlijnen vind je op www.rivm.nl…. Lees verder »


Opening kinderdagopvang Westergouwe

Opening kinderdagopvang Westergouwe

Kindcentrum De Ontdekkingsreizigers in de nieuwbouwwijk Westergouwe is meer dan alleen een school. Naast onderwijs wordt er ook kinderopvang aangeboden. Buitenschoolse opvang en een peutergroep is al aanwezig. Vanaf nu kunnen ook kinderen van 0 tot 4 jaar terecht op de kinderdagopvang. De leeftijdsopbouw in het kindcentrum is daarmee compleet…. Lees verder »


Opnieuw inloggen ouderportaal na update? Pincode = 4369

In het weekend vanaf 8 februari 17.00 uur heeft Flexkids een update gepland voor het ouderportaal en daarmee ook de ouderapp. Het kan zijn dat je opnieuw moet inloggen. Weet je je wachtwoord niet meer? Klik dan op wachtwoord vergeten. Je krijgt dan een mail toegestuurd met een link waarmee… Lees verder »


Wil jij leren én werken bij Quadrant? Dat kan! Klik hier voor meer info

Wil jij leren én werken bij Quadrant? Dat kan! Klik hier voor meer info

Je wilt graag met kinderen werken, maar heb de opleiding (nog) niet? Geen probleem. Wij betalen je opleiding en je krijgt een 12-uurs contract. Meer weten? Klik op onderstaande link. Leren én werken bij Quadrant: BBL-leerplek


Sluiting speelotheken

Helaas hebben we moeten besluiten om per 1 december 2017 onze speelotheken te sluiten.  De redenen voor dit besluit zijn onder andere het wegvallen van de subsidie per 2018 en het dalende aantal leden en vrijwilligers. De afgelopen periode is door de vrijwilligers en Quadrant alles ingezet om extra leden… Lees verder »Wij zoeken nieuwe collega’s & stagiairs!

Wij zoeken nieuwe collega’s & stagiairs!

Quadrant is regelmatig op zoek naar nieuwe vlotte, creatieve, betrokken pedagogisch medewerkers. Ken jij of ben jij op zoek naar een baan in de kinderopvang? Hou dan onze website in de gaten: http://www.quadrantkindercentra.nl/over-ons/vacatures/ Wil je het vak leren? Solliciteer dan bij ons op een stageplaats!


Twee nieuwe peutergroepen

Na de meivakantie openen wij twee nieuwe peutergroepen: Speelkwartier in Bloemendaal op de Plaswijckschool én Vogelnest op basisschool ’t Vogelnest in Bodegraven.