Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

Mom in Balance

Cadeautje voor alle Quadrant mama’s!

Het is lente dus tijd om fit te worden en te blijven! Speciaal voor alle Quadrant moeders heeft Mom in Balance Het Groene Hart daarom een superleuke unieke actie. Jij kunt nu geheel vrijblijvend gratis een proef workout t.w.v. 10 euro volgen bij Mom in Balance in Gouda of Bodegraven.

Besluit je naar aanleiding van deze gratis workout om wekelijks mee te doen? Dan ontvang je ook nog eens 1 maand gratis t.w.v. 40 euro bij je abonnement. Je abonnement is voor minimaal 3 maanden, dus als je 3 maanden wilt sporten betaal je er maar 2.

Maar dat is niet alles! Je ontvangt als Quadrant klant nu ook het boek ‘Energiek balanceren tussen werk, gezin en jezelf’ t.w.v. 20 euro wanneer je je na de gratis proefles inschrijft bij een van de drie workouts van Mom in Balance.

En dan nog een extra cadeautje: als Quadrant mama sport jij bij Mom in Balance Bodegraven en Gouda onbeperkt voor de prijs van een regulier maandabonnement. Je kunt dus zo vaak meedoen als je zelf wilt. Dus zorg ervoor dat jij fit wordt en blijft en doe een keer gratis mee!

Er zijn 3 soorten workouts:

– Zwanger: vanaf het begin van jouw zwangerschap
– Back in Shape: vanaf 6 weken na je bevalling
– MPower: een energieke workout voor elk niveau en elke vrouw

Waar?
Op zaterdagochtend zijn er workouts bij het Groene Eiland (Plaswijck/Bloemendaal) in Gouda, op maandagavond op het Reeuwijkpolderplantsoen (Goverwelle) in Gouda en op dinsdagavond bij sportpark de Groene Zoom in Bodegraven. Wil je meedoen, wil je meer informatie of wil jij de code voor de gratis proefles? Stuur een mail naar lineke@mominbalance.nl of kijk op www.mominbalance.nl. Voor een impressie van onze workouts kun je ook kijken op de Facebookpagina van Mom in Balance Woerden, Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Gouda en Breukelen.

De actie is alleen geldig voor nieuwe deelnemers en is niet geldig in combinatie met andere acties.