Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

Theo Thijssen

Tel: 06-41122138
E-mail: theothijssen@quadrantkindercentra.nl

Kerkweg-Oost 230
2741 HA, Waddinxveen

Openingstijden

Peutergroep:
maandag t/m vrijdag
8.30 – 12.30 uur

BSO:
maandag t/m vrijdag
vóór schooltijd vanaf 7.30 uur en na schooltijd tot 18.30 uur

Clustermanager:
Annette Gelderblom
a.gelderblom@quadrantkindercentra.nl
06-41122053

Theo Thijssen

Op de Theo Thijssenschool in Waddinxveen vind je onze peutergroep (27 maanden – 4 jaar) én buitenschoolse opvang (4 – 12 jaar).

Het mooie, ruime lokaal is ’s ochtends voor de peutergroep ingericht. Ook als je peuter niet naar de Theo Thijssenschool gaat, is het van harte welkom!

Na schooltijd wordt dat lokaal omgetoverd tot een geschikte ruimte om de grotere kinderen van de Theo Thijssenschool op te vangen. We spelen buiten op het kleuterplein en leven ons uit in de gymzaal.

Peutergroep
VVE-programma
De kinderen worden op verschillende ontwikkelingsgebieden gestimuleerd in een veilige en vertrouwde omgeving. Het spelenderwijs leren staat voorop. Wij bieden de kinderen verschillende materialen en activiteiten aan naast het vrije spel. Door middel van het VVE-programma Puk&Ko (VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse Educatie) wordt de ontwikkeling van de taal, bij jonge kinderen die extra aandacht nodig hebben, gestimuleerd. Daarnaast is er aandacht voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind door bijvoorbeeld om te leren gaan met andere kinderen. Op deze wijze worden de kinderen voorbereid op de basisschool. Al deze ontwikkelingen worden aangeboden in thema’s.

Tijdens schoolvakanties en feestdagen is PG Theo Thijssen gesloten.

LRK-nr.: 919267786
Inspectierapport pg
Pedagogisch werkplan pg

Buitenschoolse opvang
De tijd na school is vrije tijd. Kinderen mogen zelf bepalen wat ze willen doen. Wij bieden wel activiteiten aan waar ze aan mee kunnen doen. Deze activiteiten proberen we zo afwisselend mogelijk te maken. De ene keer is het knutselen, de andere keer toneel, sporten, spellen, etc.

Vakantieopvang
Wij bieden een aangepast vakantieprogramma met leuke uitjes en activiteiten. De vakantieplanning staat twee weken voor elke vakantie op onze website.

LRK-nr.: 299820622
Inspectierapport bso
Pedagogisch werkplan bso