Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

Rakkertjes

Tel: 06-12511935
E-mail: rakkertjes@quadrantkindercentra.nl

J. Huurmanlaan 6
2831 XT, Gouderak

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.15 – 11.45 uur

Clustermanager:
Lidewij Zwamborn
l.zwamborn@quadrantkindercentra.nl
06-51323884

Rakkertjes

Peutergroep de Rakkertjes is samen met de twee basisscholen gevestigd aan de J. Huurmanlaan en biedt een omgeving die de peuters uitnodigt om te spelen.

Openingstijden
De Rakkertjes is open van maandag tot en met vrijdag van 8.15 – 11.45 uur.

Speelruimte
De peutergroep is gezellig en veilig ingericht, met spelmateriaal dat peuters alle mogelijkheden en stimulansen biedt om zich binnen optimaal te vermaken en te ontwikkelen. Ook buiten spelen is een belangrijk onderdeel van de dag. Het buitenspeelterrein biedt daarvoor volop de gelegenheid: fietsen, van de glijbaan glijden, in de zandbak spelen etc.  ingedeeld in duidelijke speelhoeken. Door deze inrichting is de ruimte overzichtelijk voor de kinderen. De medewerkers streven daarbij naar een prettige sfeer en geborgenheid. Tegelijkertijd is de inrichting uitdagend en biedt mogelijkheden voor spel, keuzes en activiteiten.

VVE
Op peutergroep de Rakkertjes wordt gewerkt met een VVE-programma. Voor- en vroegschoolse educatie is bestemd voor zeer jonge kinderen met een (taal)achterstand. Om een slechte start op de basisschool te voorkomen, krijgen deze kinderen via speciale onderwijsprogramma’s bijscholing. VVE begint op de peuterschool of de kinderopvang en loopt door tot in de eerste groepen van de basisschool.

LRK-nr.: 199516728

Pedagogisch werkplan
Inspectierapport

Onze dank gaat uit naar de betrokken sponsors van peutergroep de Rakkertjes in Gouderak: