Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

de Harlekijn

Tel: 0182 519 759
E-mail: harlekijn@quadrantkindercentra.nl

Ruys de Beerenbroucklaan 3
2805 ER, Gouda

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van (7.00) 7.30 – 18.30 uur

Clustermanager:
Linda Dijkman
l.dijkman@quadrantkindercentra.nl
06 - 81 61 65 79

de Harlekijn

De Harlekijn is te vinden in Gouda Noord. De ligging naast de Thorbeckelaan en de Bodegraafsestraatweg maakt de Harlekijn voor veel ouders makkelijk bereikbaar. Het is een ruime locatie, waar wel geborgenheid is en knusse ruimtes zijn gecreëerd.

Per dag bezoeken zo’n 80 kinderen de Harlekijn, verdeeld over zes groepen:

  • drie combigroepen voor kinderen van 0 tot 2 jaar
  • twee peutergroepen voor kinderen van 2 tot 4 jaar
  • een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Openingstijden
De openingstijden van de Harlekijn zijn van 7.30 – 18.30 uur (reguliere opvang).

Verlengde opvang
Naast reguliere opvang bieden we ook verlengde opvang op deze locatie van 7.00 – 7.30 uur.

Qflexibel
Op kindercentrum de Harlekijn bieden wij ook Qflexibel! Dagopvang (0-4 jaar) voor ouders met variabele werktijden en -dagen. Met Qflexibel heb je alleen opvang voor je kind wanneer jij dat nodig hebt. Je betaalt niet voor de uren waarop je kind niet op het kindercentrum is.

Speelruimte
Het grote buitenterrein, dat met behulp van ouders is ingericht, is een fantastisch, uitdagend verkenningsterrein met verschillende speelplekken. Ook binnen kunnen de kinderen zich uitleven in de lange hal of op de eigen groep. Elke ruimte is gezellig en uitdagend gemaakt voor de kinderen die er spelen. Ondanks dat er meerdere groepen zijn, is het toch een rustig, net en huiselijk kindercentrum, waar uw kind zich zeker thuis zal voelen!

Activiteiten
Om kinderen meer keuzemogelijkheden, uitdagingen en variatie in activiteiten te geven, werken de pedagogisch medewerkers met het ‘open-deuren-beleid’. Regelmatig wordt een activiteit aangeboden in de groepsruimte of op een groep. Kinderen van de andere groep mogen dan komen kijken en ontdekken. We werken met thema’s zoals lentedieren, kinderhelden, circus, etcetera. Hier zijn we dan op allerlei manieren mee bezig: creatief, in bewegingsspelletjes, met boeken en muziek.

LRK-nr.: 142518293
Inspectierapport
Pedagogisch werkplan