Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

Juul

Tel: 06-41122203
E-mail: juul@quadrantkindercentra.nl

Burgemeester Martenssingel 38
2806 CV, Gouda

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag van 14.45 tot 18.30 uur

Vrijdag van 12.00 tot 18.30 uur

Clustermanager:
Bea Bunt
b.bunt@quadrantkindercentra.nl
06-42645769

Juul

Bso Juul is te vinden in de Julianaschool. Deze prachtige school staat in Kort Haarlem (Gouda) biedt een fijne speelomgeving voor kinderen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen gehoord worden. Zij geven bijvoorbeeld aan wat ze willen doen en samen kijken we of dit haalbaar is. Hieruit komen de creatiefste en gekste ideeën! Medewerkers én kinderen zijn samen verantwoordelijk voor een leuke middag.

Openingstijden
Bso Juul is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De kinderen die op woensdag bso nodig hebben, gaan naar bso de Kwikstaart in Gouda Noord. Wil je op woensdag opvang op bso Juul zelf, laat het ons weten via info@quadrantkindercentra.nl. Bij voldoende aanmeldingen, gaan we ook die dag open.

Speelruimte
Het schoolplein is ruim en kinderen kunnen heerlijk klauteren op verschillende speeltoestellen. Beneden hebben we 2 lokalen die na schooltijd heel vernuftig worden omgebouwd tot geschikte bso-ruimte. Vanaf 16 februari 2021 krijgen we ook op de bovenverdieping een eigen ruimte. Deze ruimte is voor de oudste kinderen van de bso. Chillen, knutselen, koken, spelletjes het kan allemaal bij ons!

Vakantieopvang
Tijdens vakanties zijn de kinderen welkom op onze vakantieopvang. De kinderen van bso Juul gaan dan naar bso de Kwikstaart. Wij verzorgen een actief en afwisselend programma op basis van verschillende ontwikkelingsgebieden.

LRK-nr.: 756344979
Inspectierapport
Pedagogisch werkplan