Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

Dikkie Dik (wordt Park Triangel)

Tel: 0182 743 440
E-mail: dikkiedik@quadrantkindercentra.nl

Zuidplashof 3
2743 CR, Waddinxveen

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag. De reguliere (peuterspeelzaal) opvang is van 8.30 – 12.00 uur. Wanneer je op basis van kinderopvang een plaats hebt, geldt een langere openingstijd van 8.00 – 13.00 uur.

Dikkie Dik (wordt Park Triangel)

Peutergroep Dikkie Dik vind je nu nog in de Koningin Beatrixschool, maar verhuist in mei 2020 naar het nieuwe kindcentrum in Park Triangel. Inschrijven voor de peutergroep kan via peutergroep Park Triangel.

We kijken uit naar de start in Park Triangel waar ook weer veel ruimte, licht en plezier zal zijn!

Openingstijden
Dikkie Dik is open van maandag tot en met vrijdag.
De reguliere (peuterspeelzaal) opvang is van 8.30 – 12.00 uur. Wanneer je op basis van kinderopvang een plaats hebt, geldt een langere openingstijd van 8.00 – 13.00 uur.

Mocht je hier meer van willen weten, neem dan contact op met de medewerker van planning & plaatsing via info@quadrantkindercentra.nl of 0182 – 689 896.

Tijdens schoolvakanties en feestdagen is Dikkie Dik gesloten.

VVE-programma
De kinderen worden op verschillende ontwikkelingsgebieden gestimuleerd in een veilige en vertrouwde omgeving. Het spelenderwijs leren staat voorop. Wij bieden de kinderen verschillende materialen en activiteiten aan naast het vrije spel. Door middel van het VVE-programma Piramide (VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse Educatie) wordt de ontwikkeling van de taal, bij jonge kinderen die extra aandacht nodig hebben, gestimuleerd. Daarnaast is er aandacht voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind door bijvoorbeeld om te leren gaan met andere kinderen. Op deze wijze worden de kinderen voorbereid op de basisschool. Al deze ontwikkelingen worden aangeboden in thema’s.

Aantal kindplaatsen: 16

LRKP-nr: 867765707

Inspectierapport
Pedagogisch werkplan