Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

Scouting Moordrecht

Tel: 06 22 83 71 91
E-mail: scouting-bso@quadrantkindercentra.nl

Ambachtweg 36a
2841 LZ, Moordrecht

Openingstijden

Na school tot 18.30 uur

Clustermanager:
Lidewij Zwamborn
l.zwamborn@quadrantkindercentra.nl
06 - 51 32 38 84

Scouting Moordrecht

Ben je 8 jaar of ouder en hou je van buiten spelen?
Vind je het niet erg om vies en nat te worden en ga je graag iedere dag naar buiten, ook als het regent?
Ben je nieuwsgierig naar alles wat er leeft in de natuur, hou je van hutten bouwen en in bomen klimmen?

Dan is onze nieuwe bso Scouting in het scoutinggebouw in Moordrecht voor jou de juiste plek om na school je tijd door te brengen.

Voor wie?
De scoutingvereniging Moordrecht heeft een nieuw pand laten bouwen met daarin ruimte voor buitenschoolse opvang voor maximaal 30 kinderen van 8 jaar en ouder. We richten ons met name op de wijk Westergouwe waar we, wanneer het fietspad er ligt, kinderen op de fiets gaan halen.

Speelruimte
We hebben in dit gebouw een grote open groepsruimte, een woonkeuken met allerlei keukenapparatuur en zitbanken. Het grote omheinde buitenterrein heeft een grasveld, vuurkuil en ruimte om hutten te bouwen met de kinderen. Het gebouw is gelegen aan de rand van Moordrecht, naast een voetbalvereniging. We kijken uit op de wijk Westergouwe en zitten op loopafstand van het prachtige natuurgebied de Groenblauwe zone en een park met diverse speelmogelijkheden.

We willen hier een echte buiten-bso van maken met de nadruk op natuurbeleving, ontdekken, experimenteren, bewegen en survival-skills.

Opening
De bso start waarschijnlijk april 2023.

Collega gezocht!
We zoeken nog naar medewerkers die echt een warm hart hebben voor scouting/natuur/buiten/oudere kinderen (8-13 jaar). Iets voor jou? Solliciteer nu! Of klik hier voor meer informatie.

LRK-nr.: 265195834
Inspectierapport
Pedagogisch werkplan