Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

Nessevliet bso

Tel: 06-41122116
E-mail: nessevliet@quadrantkindercentra.nl

Wollefoppenweg 40
2761 DP, Zevenhuizen

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag van 15.00 tot 18.30 uur

Clustermanager:
Philip van Dijk
p.vandijk@quadrantkindercentra.nl
06-57814596

Nessevliet bso

Bso Nessevliet is gevestigd in de gelijknamige basisschool in Oud Verlaat. De Nessevliet is een kleine basisschool met een open christelijke identiteit.

Openingstijden
Bso Nessevliet is momenteel open op maandag, dinsdag en donderdag tot 18.30 uur. Wil je op woensdag en/of vrijdag opvang, laat het ons weten via info@quadrantkindercentra.nl. Bij voldoende aanmeldingen, gaan we ook die dagen open.

Speelruimte
In de school maakt de BSO gebruik van de middenruimte en een deel van de gang. Hier is ruimte voor allerlei activiteiten en spelletjes. Een lekkere bank om op te chillen, diverse speelhoeken, een gang waar gebouwd kan worden en airhockey kan worden gespeeld en een kast vol knutselmateriaal.

BSO Nessevliet heeft een mooi groot schoolplein met uitdagende speeltoestellen en (verstop)hoekjes en veel natuurlijke materialen. Het schoolplein kijkt uit over natuurgebied het Nessebos. De oudste kinderen mogen, met toestemming van ouders, op het grote weiland naast het plein spelen en ook met de groep zijn er uitstapjes naar het Nessebos.

Activiteiten
Bij BSO Nessevliet bedenken we samen met de kinderen het volgende thema en de bijbehorende activiteiten. Daarbij geven we kinderen de ruimte om te kiezen, gebruik te maken van hun talenten maar dagen we ze ook uit nieuwe dingen te proberen.

Vakantieopvang
Wij bieden een aangepast vakantieprogramma met leuke uitjes en activiteiten. De vakantieplanning staat twee weken voor elke vakantie op onze website.

Op dit moment vindt de vakantieopvang plaats op een andere locatie omdat er maar enkele kinderen zijn die hier gebruik van maken.

LRK-nr.: 229626890
Inspectierapport
Pedagogisch werkplan