Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

Kaketoe

Tel: 06-81616578
E-mail: kaketoe@quadrantkindercentra.nl

Willem de Zwijgersingel 220
2805 BW, Gouda

Openingstijden

Voorschoolse opvang van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag op de Kwikstaart.

Naschoolse opvang op maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 – 18.30 uur. Op woensdag en vrijdag is de Kwikstaart de opvanglocatie.

Clustermanager:
Linda Dijkman
l.dijkman@quadrantkindercentra.nl
06 - 81 61 65 79

Kaketoe

Op bso de Kaketoe kunnen kinderen van 4-13 jaar terecht. Deze rustige locatie is gesitueerd in het pand van Koningin Wilhelminaschool wat de overgang van school naar de bso voor veel kinderen erg makkelijk maakt. Ook het grote schoolplein waar kinderen spelen en wat voor de jongste kinderen een hele stap is, kan in de bso-tijd prima verkend worden.

Binnen is er plaats voor verschillende activiteiten en we volgen graag het initiatief van kinderen. Voor iedereen die het leuk vindt om iets van zichzelf te laten zien hebben we een prachtig podium.

Scholen
Op de Kaketoe komen vooral kinderen van de Koningin Wilhelminaschool en de Bijenkorf. Ook kinderen van andere scholen zijn van harte welkom, alleen kunnen ze niet lopend of op de fiets door ons gehaald worden. Neem contact op met onze afdeling klantenservice voor de mogelijkheden T 0182 689 896.

Openingstijden
Op maandag, dinsdag en donderdag is de Kaketoe open van 14.30 – 18.30 uur. Op woensdag en vrijdag vindt de opvang plaats op kindercentrum de Kwikstaart. Ook voor de ochtendopvang kunnen de kinderen hier dagelijks vanaf 7.00 uur terecht (behalve op woensdag). De Kwikstaart is op loopafstand van Koningin Wilhelminaschool en de Bijenkorfschool.

Wil je op woensdag en/of vrijdag opvang op de eigen locatie, laat het ons weten via info@quadrantkindercentra.nl. Bij voldoende aanmeldingen, gaan we ook die dagen open.

Vakantieopvang
Kindercentrum de Kwikstaart is de bso-samenvoeglocatie tijdens vakanties. Kinderen van de Kaketoe gaan dan naar de Kwikstaart. Wij bieden een aangepast vakantieprogramma met leuke uitjes en activiteiten.

LRK-nr.: 134586475
Inspectierapport
Pedagogisch werkplan