Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

Kindcentrum Theo Thijssen

De Theo Thijssenschool en Quadrant Kindercentra willen hun samenwerking graag versterken.

Er is al een peutergroep en buitenschoolse opvang in de school, maar Waddinxveen groeit en daarom wordt de samenwerking tussen de school en Quadrant verder uitgebreid.

‘Ik ben er ontzettend blij mee’, zegt Annette van Zoelen, directeur van de Theo Thijssenschool, ‘we zien zo’n groot en positief verschil bij de kinderen als ze bij ons op school komen via de peutergroep’. Philip van Dijk, manager kindcentra bij Quadrant kan dit volmondig beamen: ‘het is belangrijk achterstanden bij kinderen zo vroeg mogelijk aan te pakken. Want we weten dat als je dat later doet, het veel moeilijker gaat. Wij willen daar dus zo vroeg mogelijk bij de peuters mee starten. Bij peuters gaat dit allemaal op heel speelse wijze. Zij mogen nog lekker peuter zijn. Zij worden gestimuleerd met leuke activiteiten en spelletjes’.

We zetten daarom stapsgewijs de koers in richting het vormen van een kindcentrum. Belangrijk om de inhoudelijke leerlijnen door te laten lopen vanaf bijvoorbeeld de peuters naar de kleuters. Zo zetten we weer een positieve stap in het creëren van een nog betere leer- en ontwikkelingomgeving voor kinderen.

Volg Quadrant via Facebook
Volg ons via Facebook Zoek locatie