Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

Informatie i.v.m. coronavirus 13 april

We zijn ontzettend blij u te kunnen melden dat na al die weken van sluiting nu ook de bso weer open mag en we dus vanaf maandag 19 april weer alle kinderen opvangen. Uiteraard blijven we ons houden aan de geldende maatregelen van de overheid en het RIVM en we vragen u dat ook te doen. Met elkaar zorgen we op deze manier voor een zo veilig mogelijke omgeving waarin kinderen weer heerlijk met elkaar kunnen spelen.

Meivakantie
Via uw locatie heeft u al een bericht ontvangen of u opvang nodig heeft in de meivakantie. Hierbij nogmaals het bericht hierover:

Wanneer u gebruik wilt maken van de vakantieopvang kan u uw kind aanmelden voor de incidentele opvang door een mail te sturen naar de locatie. Normaal moet u hier voorafgaand aan de vakantie een handtekening voor zetten. Dit zullen we nu in de vakantie zelf regelen wanneer u uw kind komt brengen.

Gezien de korte periode tot aan de meivakantie, verzoeken wij u vriendelijk om zo spoedig mogelijk maar uiterlijk donderdag 15 april 2021 uw aanvraag in te dienen (via mail aan de locatie). Aanvragen die na 15 april 2021 binnenkomen kunnen niet worden gegarandeerd. Ouders met een 52-weken contract hoeven zich niet apart op te geven voor de vakantieopvang. We vernemen het wel graag als u geen gebruik maakt van de vakantieopvang.

Compensatie
De uitbetaling van de compensatie voor de maanden januari en februari 2021 zijn afgerond. De afhandeling van de compensatie van de niet-genoten bso-dagen voor de maand maart starten we binnenkort op. De uitbetaling daarvan kunnen ouders in mei verwachten. Aansluitend wordt de compensatie van de maand april opgepakt en de betaling zal naar verwachting in juni zijn.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Meer informatie vindt u ook op de website van Rijksoverheid.

Met vriendelijke groet,

Dirk-Peter van ’t Sant
Directeur-bestuurder

Activiteitenbrieven

In de weken tijdens de lock down hebben we activiteitenbrieven gemaakt. Hierin staan leuke ideeën om te doen met je kinderen (in verschillende leeftijdscategorieën). Deze zijn hieronder te vinden.

Activiteitenbrief week 1
Activiteitenbrief week 2
Activiteitenbrief week 3
Activiteitenbrief week 4
Activiteitenbrief week 5
Activiteitenbrief week 6
Activiteitenbrief week 7
Activiteitenbrief week 8
Activiteitenbrief week 9
Activiteitenbrief week 10
Activiteitenbrief week 11
Activiteitenbrief week 12