Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

Feestelijke opening Koningskwartier

Eindelijk was het zover. Na ruim 3 jaar in een tijdelijk pand, werden de deuren van het mooie nieuwe schoolgebouw feestelijk geopend!

Op 26 januari werden de kinderen, ouders en genodigden muzikaal onthaald op het nieuwe schoolplein door een Brassband. Oud-directeur Chanine en directeur Sandra openden de school gezamenlijk met een welkomstwoord en een stukje over hoe het allemaal begon…

Ook de twee wethouders van Zuidplas, dhr Zijlstra en dhr Klovert, waren aanwezig om het kindcentrum officieel te openen. Drumtastic stond binnen klaar om alle genodigden uit te dagen voor een stukje muziek-sportoefening op grote ballen.

De leerlingen van groep 7 en 8 leidden vervolgens iedereen rond en vertelden trots over het supermooie gebouw.

De hele dag was het feest voor de kinderen. Patatjes met snack mochten er niet aan ontbreken. Alle kinderen van het kindcentrum kregen een Dopper met logo mee naar huis, als aandenken aan het mooie feest.

Afsluitend aan de dag waren familieleden van het personeel en oud-collega’s uitgenodigd om het mooie pand te zien en gezellig met elkaar een borrel te drinken. Wat waren we Trots op onszelf, blij met een ander!