Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

Bso Speelkwartier vernieuwd!

Vorig jaar kwam uit het klanttevredenheidsonderzoek dat de ouders van kinderen die naar bso Speelkwartier gaan niet tevreden waren over de inrichting van deze bso. Het was te schools en er waren weinig speelplekken.

Deze mening hebben wij serieus genomen en zijn ermee aan de slag gegaan. Samen met de kinderen hebben we gebrainstormd wat we leuk zouden vinden op bso Speelkwartier. Meer kleur en een eigen plekje waren de meest genoemde punten.

Afgelopen zomervakantie heeft Speelkwartier een fris Quadrantgroen kleurtje op de muur gekregen en staan er nieuwe, vrolijk gekleurde tafels en stoelen. Ook zijn er verschillende hoeken gecreeërd waar de kinderen kunnen lezen, chillen, knutselen, koken of met poppen spelen. Ook nieuw zijn de foto’s van de kinderen op de wand die duidelijk maken wie bij welke stamgroep hoort.

Wij zijn trots op de nieuwe, nette, frisse inrichting van bso Speelkwartier en we zijn benieuwd wat de kinderen en hun ouders ervan vinden! Wij nodigen hen dan ook van harte uit om maandag 20 augustus op het welkomstfeestje te komen van 16.30 tot 18.00 uur op deze locatie.

Een mooie gelegenheid om elkaar weer te spreken, het nieuwe interieur te bewonderen en een het nieuwe schooljaar af te trappen.

Knutselkast SpeelkwartierKnutselkast

Nieuwe inrichting Speelkwartier
Nieuwe inrichting
Chillhoek Speelkwartier
Chillhoek
Keuken Speelkwartier
Keuken