Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

Bijbaan

Een goed betaalde, flexibele én de leukste bijbaan = pedagogisch medewerker

Vind je werken met kinderen te gek? Ben je ouder dan 18 jaar en al flink gevorderd met je HBO-studie of klaar met je MBO? Een bijbaan in de kinderopvang is niet alleen goed voor je cv, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling.

Meer dan een leuke baan
Met een bijbaan in de kinderopvang doe je snel veel ervaring op die tijdens je studie zeker van pas komt. Daarnaast lever je ook nog eens een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van jonge kinderen. Hoe mooi is dat?! Je uurloon kan 2 maal hoger liggen dan bij een andere bijbaan. Zo’n kans laat je toch niet liggen?

Opleiding
HBO-studenten met een pedagogische, sociale, sportieve en/of creatieve studierichting kunnen bij ons als volwaardig pedagogisch medewerker aan de slag.

Voor de opleiding PABO/IPABO zijn minimaal 75% van de totale studiepunten of een overgangsbewijs naar het laatste jaar van de opleiding nodig.
Voor de overige HBO-bachelor opleidingen zijn minimaal 75% van de studiepunten van de totale opleiding nodig.

Benieuwd of jij met jouw opleiding gekwalificeerd bent voor een bijbaan bij Quadrant?
Doe dan de diplomacheck.

Zomerbaan
Zit je tussen studies in en zoek je een vakantiebaan voor minimaal 3 weken in de zomer, ook dat kan! Heb je de juiste afgeronde opleiding volgens de diplomacheck (minimaal MBO-niveau 3)  solliciteer dan snel!

Flexibel
Een bijbaan bij Quadrant is goed te combineren met je studie. Jij geeft zelf aan wanneer en hoe vaak je kunt werken.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem contact op met Angela Langeveld via e-mail: sollicitatie@quadrantkindercentra.nl of stuur een appje naar 06-82614078.