Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

Flexibele dagopvang

Alleen opvang voor je kind wanneer jij dat nodig hebt? Niet betalen voor de uren waarop je kind niet op het kindercentrum is? Dat kan met Qflexibel!

Ouders die niet de hele dag werken en niet elke week op dezelfde dagen of tijden, zitten niet te wachten op kinderopvang van 7.00 tot 18.30 uur. Met Qflexibel kun je 3, 4, 5 of meer uur afnemen op werkdagen tussen 7.00 en 18.30 uur, wanneer jou dat uitkomt.

Momenteel bieden wij Qflexibel aan op kindercentrum de Petteflet (Lethmaetstraat, Korte Akkeren) en kindercentrum de Harlekijn (hoek Thorbeckelaan en Bodegraafsestraatweg, Gouda Noord). Wij hebben een beperkt aantal Qflexibelplaatsen beschikbaar. Hoe eerder je een aanvraag doet, hoe groter de kans op een plek is.

Op kindercentrum Villa Kakelbont (Schubertplein, Goverwelle) bieden we beperkte Qflexibel: opvang om de week of halve dag opvang door gebruik te maken van Qflexibel blokken.

Je kunt de volgende Q-blokken afnemen:

7.00 – 13.00 uur (6 uur)
9.00 – 13.00 uur (4 uur)
13.00 – 16.00 uur (3 uur)
13.00 – 18.30 uur (5,5 uur)

Door tijden in te stellen waarop er geen kinderen gebracht of gehaald worden (tussen 9.00 en 13.00 uur en tussen 15.00 uur en 16.00 uur), creëren we rustmomenten voor de kinderen op de groep.

De uurprijs van Qflexibel ligt iets hoger dan ons normale tarief, maar doordat je zelf het aantal uren kunt bepalen, ben je al snel voordeliger uit.

Voorwaarden per 2022

 • Je koopt per kalenderjaar een tegoed aan Q-uren in (minimaal 312 uur per kalenderjaar), tegen een uurtarief van € 10,10.
  Let op: niet-verbruikte ingekochte uren worden niet gecrediteerd.
 • Als je tegoed in de loop van het jaar op is, kun je nog gewoon Q-blokken bestellen. Deze extra bestelde Q-blokken worden dan, naast het maandbedrag van het tegoed, maandelijks gefactureerd.
 • Met de maandelijkse facturatie aan het begin van de maand worden de afgenomen Q-blokken in rekening gebracht.
 • De uren zijn kind gebonden en niet overdraagbaar.
 • Een Q-blok kan maximaal 60 tot minimaal 4 dagen voor aanvang aangevraagd worden.
 • Als je uiterlijk 10 werkdagen voor aanvang van een gepland Q-blok annuleert, blijft het tegoed van dat blok beschikbaar of wordt het niet gefactureerd (als je geen ingekochte uren meer hebt).
 • Binnen 10 werkdagen annuleren is niet mogelijk. Je kunt wel je kind afwezig melden. Deze uren worden dan wél van het tegoed afgehaald of gefactureerd.
 • Bij een volledige bezetting kan een aangevraagd Q-blok afgewezen worden.
 • In het welkomboekje op pagina 19 staan de volledige voorwaarden.

Wil je meer informatie over Qflexibel of wil je je kind aanmelden, neem dan contact op met onze afdeling klantenservice: 0182 689 896 of info@quadrantkindercentra.nl.

Variabele werktijden vragen om een dagopvang met flexibiliteit!

Wil jouw kind ook samen delen,
spelen, leren en ontdekken?

Schrijf jouw kind direct in!