Quadrant Kindercentra
samen voor het kind Bel: 0182 689 896

de Petteflet

Tel: 0182 525 215
E-mail: petteflet@quadrantkindercentra.nl

Lethmaetstraat 47
2802 KB, Gouda

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 7.00 – 18.30 uur

Clustermanager:
Bea Bunt
b.bunt@quadrantkindercentra.nl
06-42645769

de Petteflet

De Petteflet is een knus kinderdagverblijf aan de Lethmaetstraat in de wijk Korte Akkeren. Het is dicht bij de binnenstad van Gouda. De ligging ten opzichte van de uitvalswegen naar de A12 en A20 is zeer gunstig, waardoor de Petteflet een uitkomst biedt voor vele ouders die buiten Gouda werken.

De Petteflet is gevestigd in een voormalig schoolgebouw. In de stijl van de Amsterdamse school, met prachtige, authentieke betegelde lambriseringen, ademt dit gebouw de sfeer van ‘vroeger’. Vanzelfsprekend voldoet deze locatie aan alle eisen van nu. Dit sfeervolle kindercentrum biedt huisvesting aan 2 combigroepen (0-2 jaar), 1 verticale groep (0-4 jaar), en 2 peutergroepen (2-4 jaar) voor de hele dagopvang (de Torteltuin, de Stampertjes, de Torenkamer, de Duizeltjes en het Hasselbosje).

Flexibele opvang
Op kindercentrum de Petteflet bieden wij ook Qflexibel aan. Voor ouders met variabele werktijden en -dagen. Voor Qflexibel zijn de openingstijden van 7.00 tot 18.30 uur.

Speelruimte
De groepen zijn ruim en ingedeeld in verschillende activiteitenplekken. De activiteiten zijn meer dan knippen en plakken. De kinderen kunnen met alle zintuigen ontdekken en beleven. Daarnaast beschikt de locatie over een ruime, mooi ingerichte natuurlijke buitenspeelplaats achter het gebouw. Daar kan veilig gespeeld en ontdekt worden door de kinderen in een uitdagende, maar beschermde omgeving. Voor baby’s is een speciaal gedeelte van de tuin ingericht.

Divers kindercentrum
Op woensdag, vrijdag en iedere ochtend voor de school begint, biedt de Petteflet ook ruimte aan bso Westervriend dependance op de bovenverdieping.

LRK-nr.: 131433490
Inspectierapport
Pedagogisch werkplan